Management enzo

Goeiemorgen! Fijn dat we deze bila even hebben kunnen plannen. Het is ook zo druk in de dagdagelijkse business.

Ik wil graag met je sparren over die nieuwe concepten die de afdeling business development bij ons heeft aangedragen. Hoe kijk jij er naar? Denk jij dat we dit succesvol in onze business kunnen uitrollen? Het is natuurlijk wel erg out of the box, maar aan de andere kant kan het ook een quick win zijn. Hoe zullen we dit aanvliegen? Heb jij idee├źn over hoe we de mensen het beste kunnen laten aanhaken?

Ik denk trouwens wel dat onze CEO er nog een plasje over moet doen voordat we dit definitief aftikken, wat vind jij? Zijn er nog meer mensen waarmee we moeten klankborden? Ik vind het wel belangrijk dat we het concept en de uitrol ervan goed afkaarten, we moeten wel commitment hebben natuurlijk. Misschien kan onze manager er ook nog eens op schieten als we de opzet voor ogen hebben. Als hij ermee akkoord is, kunnen we gas geven en doorpakken. En dan is het een kwestie van op de juiste manier inschieten, doorontwikkelen en uitkristalliseren.

Denk jij trouwens dat dit concept handson genoeg is? Anders moeten we misschien eerst even benchmarken voordat we het doorcommuniceren. Ik wil niet dat we het later neerwaarts moeten bijstellen omdat we het laaghangend fruit te snel gepakt hebben. Nee, we moeten wel zorgen voor borging.

Laten we wat piketpaaltjes slaan. Wat zullen we afspreken? Jij en ik gaan ieder proactief aan de slag en komen volgende week met een follow up? Laten we dan levelen en er een klap op geven. We kunnen altijd nog opschalen als het nodig is. Goed, ik spreek je volgende week. Fijn weekend!